Nyx Glitter Palette II -Bronze Goddess

Mai curand decat credeam am postat si cel de al doilea machiaj glitter. Asa ca m-am grabit sa il pun sa il vedeti si voi, mie una imi place poate chiar mai multe decat cel dinainte. Este un machiaj mai natural, mai finut, mai simplu. Sper sa va placa si voua :)








Am utilizat: Nyx glitter palette-nuanta notata cu 1;


-Paleta 120: culorile incercuite:




+ tus Hollywood by Oriflame;

+rimel Double Extension Black;

Comentarii

  1. pot sa te intreb de ce te numesti make-up artist profesionist? care este experienta ta in domeniu? ai in trusa ta de make-up produse pentru orice tip de ten? sau pentru a satisface orice tip de machiaj? cred ca pana sa te numesti make-up artist profesional mai ai de muncit. oricum bafta si succes, dar ar trebui sa o iei mai treptat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma numesc asa pentru ca am absolvit un curs si am o diploma in domeniu, asa cum orice persoana care a absolvit un curs de cosmetica/coafeza se numeste cosmeticiana, respectiv coafeza (de exemplu). Intr-adevar, pe langa alti make-up artisti, nu am asa multa experienta, dar o castig in timp, asa cum au facut pana si cei mai renumiti make-up artisti. Pana atunci am dreptul sa public machiajele care le fac si evident nu ma astept sa placa tuturor. Am o trusa de machiaj suficienta pentru ce fac acum...si mi-o imbunatatesc treptat, dar de fiecare data cand machiez pe cineva, daca nu am produsele potrivite, le achizitionez. In concluzie, asa cum mie nu imi plac machiajele tuturor persoanelor care se ocupa cu asta...nu astept sa placa sau sa aprecieze toata lumea ce fac eu. Mersi oricum de comentariu...accept si critici ca sa stiu ce sa imbunatatesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. super abea astept sa mi-l faci si mie:) Bafta in continuare:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna...am descoperit de curand blog-ul tau, si chiar vreau sa te felicit...am vazut niste idei de make-up foarte intraznete si feminine, potrivite pentru orice ocazie..si eu pot sa zic ca sunt interesata de subiect si cat de cat pot sa zic ca ma pricep, atat cat de poate pricepe cineva fara o pregatire in domeniu...legat de postarea mea as vrea sa te intreb de unde ai achizitionat paleta 120? caut de foarte mult timp asa ceva, dar la noi nu am gasit (eu sunt din Brasov)..am vrut sa comand de pe internet dar am gasit ceva numai in USA si nu asigurau transport pentru Europa..multumesc anticipat..si inca o data felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ adry: mersi tare mult...o sa te fac si pe tine asa cand vrei :) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. @ cristina: Mersi tare mult pentru cuvintele de incurajare, mi-au prins tare bine :D. Paleta 120 am luat-o de pe www.okazii.ro . Exista diferiti comercianti care aduc de prin strainatate si le vand aici la alta pret. Am observat ca in ultima vreme s-au mai ieftinit, dar daca iti faci cont, inainte sa cumperi sa te uiti si la calificativele persoanei care le vinde, sa vezi daca e serios, daca produsele sunt originale, etc. De asemenea, exista 2 palete 120 si singura diferenta este de tonurile care predomina in paleta. In 2 zile de la comanda ar trebui sa le ai :).Sa-mi spui si mie cum ti se par cand iti ajung, eu sunt tare multumita de ele :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna !
    Imi place mult ce ai facut cu Nyx Goddess! Imi poti spune ,te rog,de unde iti comanzi Nyx?Mersi !
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  8. Le-am cumparat acum ceva vreme de pe site-ul The Makeup Shop: http://www.makeup-shop.ro/ .Site-ul a suferit unele modificari, iar din cate observ nu mai au multe produse printre care nici paletele astea. Eventual poti sa le trimiti un mesaj sa vezi poate mai aduc la cerere. Am gasit un articol pe care il gasesti aici: http://www.mayasecret.com/frumusete/cosmetice-nyx-romania-preturi/ unde scrie exact despre subiectul asta si de unde ai mai putea achizitiona aceste produse. Sper sa poti face rost de ele!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare