vineri, 7 octombrie 2011

Review& Swatch Alverde- gel eyeliner turcoaz + pensula de aplicare    M-am decis sa postez azi review-ul tusului de la Alverde pe care il pregatisem de mult timp, doar ca nu am mai finalizat postarea.
    M-am indragostit la prima vedere de el, datorita culorii care mie imi place foarte mult, asa ca l-am cumparat. Bineinteles ca nu m-am putut abtine si desi am o groaza de pensule de toate felurile acasa, am cumparat si pensula de aplicare a tusului de la Alverde.


   Am mai folosit si de la alte marci, ca si  Elf de exemplu, care mi-a placut foarte mult, desi s-a uscat destul de repede,in schimb acesta de la Alverde nu mi-a lasat o impresie prea buna. De ce? Pentru ca are o textura foarte moale si din cauza asta nu se  poate repartizeaza asa usor cum ar trebui, ci doar prin aplicari repetate si  evident, desi se usuca destul de repede pe ochi, nu rezista prea mult timp.


    Pensula, nici ea nu m-a incantat initial, dar apoi incercand-o cu alt tus mi-am dat seama ca nu era pensula de vina, ci textura eyeliner-ului.
    In concluzie, nu sunt foarte multumita de eyeliner, dar il folosesc in continuare pentru ca ador culoarea. Am auzit si pareri contradictorii cu a mea, dar eu cel putin, as cauta sa cumpar culoarea asta la alta marca, in viitor, cat despre pensula, am gasit si variante mai bune...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu