My daily skincare routine

 In sfarsit mi-am facut timp sa postez acest articol :). "My daily skincare routine" este provocarea lansata de Cristina S. si pe care eu am promis, de ceva timp, ca o voi onora. Bineinteles ca nu am uitat si o tot aman de ceva vreme :">.

Ingrijirea tenului meu de dimineata incepe in felul urmator:
  • Primul lucru pe care-l fac este sa ma spal pe fata cu sapunul dermatologic SebaMed Clear Face sau cel de la Bioderma (care miroase mult mai bine si e mai ieftin spre deosebire de primul care nu prea miroase a nimic). Sapunul de la Bioderma costa in jur de 17 lei.

 
  •  Al doilea pas este hidratarea, folosesc crema de la La Roche Posay pentru ten gras, deoarece am un ten foarte gras in zona T. E destul de scumpa, dar se poate utiliza si ca baza de machiaj. Costa aproximativ 43 lei (depinde de farmacie, am gasit diferente de pret si de 15-20 lei intre farmacii). 
  • Dupa ce aplic crema o las sa intre in piele, iar urmatorul pas e machiajul, in functie de cum am chef si cum ma simt bine, de cele mai multe ori doar un rimel, nu ma machiez foarte mult ziua decat rar. Prefer machiajul mai elaborat pentru seara cand ies in oras.

        Seara, dupa o zi lunga, cand ajung acasa, prima data ma demachiez, folosesc demachiantul de la Yves Rocher pentru fata si demachiantul de la Oriflame pentru ochi. De obicei nu folosesc un demachiant diferit pentru ochi, dar pentru ca cel de la Yves Rocher pisca foarte tare daca intra in ochi, am recurs la demachiantul de la Oriflame care indeparteaza chiar si machiajul rezistent la apa.
 
                Dupa demachiere nu folosesc creme hidratante seara, pentru ca, dupa cum spuneam, am deja un ten foarte gras care nu mai trebuie hidratat. Pentru mine e suficienta crema de dimineata.
Cam asta e programul meu zilnic de ingrijire a pielii in mod obisnuit, dar nu e batut in cuie, in weekenduri mai folosesc diferite masti, iar in timpul saptamanii, daca afara este foarte cald si transpir mai mult, folosesc pentru demachire geluri de spalare demachiante. Am impresia ca gelurile absorb mai bine excesul de sebum decat o face un demachiant obisnuit.




Astea sunt produsele pe care le am momentan acasa si de care sunt foarte multumita, mai ales de cele 2 masti care sunt exceptionale dupa parerea mea. :)

Ii multumesc Cristinei pentru provocare si dau mai departe tuturor fetelor care vor vrea sa o faca :)


Comentarii

  1. eu ma spal cu dove pe fata,dar as incerca si astea.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am incredere in ele pentru ca sunt dermatologice si special facute pentru tenul gras si ma feresc de cosuri pe cat posibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. SebaMed-ul e ca un fel de sapun de talc nu prea face spuma, nu miroase...dar cel de la Bioderma face spuma si miroase si bine+mai ieftin cum spuneam in postare

    RăspundețiȘtergere
  4. Placerea mea,iar cu ocazia zilei de astazi vreau sa iti urez si "la multi ani":* O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc foarte frumos! O zi frumoasa si tie :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare