SUPER FEMEIE - Aimee Mullins

Aimee Mullins – superfemeia aleasa ambasador L’Oreal

      Poate stiati deja ca LOreal are un nou ambasador international, de anul acesta. Bine cunoscutul brand frantuzesc desemneaza de fiecare data femei frumoase care sa-l reprezinte, doar ca de aceasta data vorbim de o "superfemeie" in toata puterea cuvantului, asa cum deja circula zvonurile pe internet. 
     Aimee Mullins s-a nascut cu o anomalie numita hemimelie fibulara, adica fara osul peroneu la ambele picioare. La doar un an, picioarele i-au fost amputate de sub genunchi. Intr-un an de zile a invatat sa mearga cu proteze si s-a integrat printre copiii de varsta ei. De-a lungul studiilor a obtinut rezultate foarte bune, dar nu este doar frumoasa si desteapta, ci si ambitioasa! Ea reuseste sa ne dea tuturor o lectie de viata, prin ambitia care a determinat-o sa obtina rezultate remarcabile in atletism, alergand pe o pereche de proteze din fibra de carbon, proiectate special pentru a imita picioarele din spate ale unui ghepard!  Reuseste sa obtine multe victorii in acest domeniu si devine totodata manechin si public speaker! 
        Pe mine m-am impresionat povestea ei si cred ca merita cunoscuta, ca noi cei sanatosi din punct de vedere fizic, sa realizam ca in viata, daca pierdem ceva, sau suntem mereu nemultumiti, singurul lucru care ne lipseste, e vointa! Pentru mine este cu adevarat un exemplu si ma pune pe ganduri, pentru diversele momente in care am impresia ca nu pot mai bine.


Merita pe deplin titlul de ambasador L'Oreal! Voi ce ziceti?







Comentarii

Postări populare