What I am using right now!

Zilele trecute am primit tag-ul asta de la Cristina S, si mi-a parut o idee buna , pe de o parte pentru ca sunt curioasa ce produse mai folositi voi si pe de alte parte va pot impartasii ce folosesc eu si atfel sa ma cunoasteti mai bine. :)
So..I use:
 Sampon
 

Masca de par: nu folosesc de ceva timp, dar am o solutie regeneranta, pe care sincer nu am mai folosit-o de 2 luni. Stiu ca nu-i bine, dar consider majoritatea mastilor niste chimicale in plus si nu am incredere numai in cele profesionale, dar foarte scumpe.

 

Produse de styling
Gel de dus
 

Lotiune de corp

Crema De Maini
Anti Perspirant
Makeup Remover

Crema de fata

Exfoliant


Primer


Fond de Ten
Yves Rocher:  


Pudra

Eyebase- primerul, il folosesc si pe post de baza pt ochi

Eyeshadow: pfuuu am foarte multe, dar le folosesc rar pe timpul zilei, imi place sa ma machiez asa complex doar cand ies in oras, in rest rimel, fond de ten blush si pudra e suficient pe timpul zilei (parerea mea) :)

Eyeliner:  Elf si mai am si altele dar le folosesc cam rar


Ondulator: Philips

Mascara

Gloss: am foarte multe, dar preferatul meu este Glam Shine si inca nu am gasit de cativa ani nuanta la noi in tara ca sa mi-l recumpar.

Oja/Lac de unghii: nu stiu...momentan am unghii tehnice, deci nu pot spune ca folosesc  mai des unul anume.

Parfum: am mai multe, dar astea sunt preferatele mele:
 Tag-ul il sau mai departe urmatoarelor fete:
Honey Bunny
Miss Z 
Magical Makeup 
      + tuturor fetelor care vor sa-l faca!

Pupici!


 

Comentarii

  1. Florina , cum e fondul de ten de la Yves Roches?chiar e ok,cum ti se pare.mersi mul.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt la al treilea fond de ten Yves Rocher, dar nu-l folosesc foarte des. Mi se pare un fond de ten foarte bun, cam la acelasi nivel cu L'Oreal zic eu,dar cel mai des le folosesc pe cele de la Oriflame pentru ca par mai naturale(in sensul ca nu am prea multe de acoperit ca nu am cearcane si nici riduri), cele de la Yves Rocher au putere mai mare de acoperire, sunt mai groase, deci le recomand pentru un ten mai matur. Imi place totusi sa am unul acasa totdeauna, daca-mi apar in sesiune cearcane sau chestii care trebuie bine mascate. Sper ca ti-am raspuns la intrebare si cu asta mi-ai dat si o idee de review pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ador lotiunea aia regeneranta cu petroleum! Imi place mult!
    Eyelinerul ELF mi s-a uscat numai dupa 3 aplicari...
    Pupici si ma bucur ca ti-am descoperit blogul!

    RăspundețiȘtergere
  4. neata, ma bucur ca ai facut tagul:*:* am vazut ca folosesti perfect foundation de la oriflame, cum se comporta? e pe lista mea de cumparaturi ..

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Andreea: Si mie mie-mi place lotiunea regeneranta, dar am parul foarte gras si imi ingrasa si mai tare fiind cu ulei, totusi o mai folosesc din cand in cand. Eyelinerul meu s-a uscat la fel de repede, l-am mai diluat cu crema, dar acum nu mai rezista prea mult pe pleoape. Mersi, te pup :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cristina S: Mie-mi place foarte mult, de cand l-am cumparat, toata lumea ma intreaba ce fond de ten folosesc ca arata asa natural. Da un aspect natural, nu incarca deloc si are si un pret bun. Eu sunt incantata de el, mi se pare foarte potrivit pentru tenul tanar. Mersi de tag :*

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ai convins, mi-am dat comanda,sper c-am nimerit nuanta:))
    Intre timp am lansat o noua provocare (http://letstalkaboutuss.blogspot.com/2011/03/provocare.html) si as fi incantata sa vad ce produse folosesti in ritualul tau de ingrijire zilnica. Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Revin cu un blog award:)) te pup:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare