My make-up story...?

Cum in ultima vreme am fost cam ocupata si nu prea am apucat sa postez nimic, azi am vazut ca Special K a lansat o provocare pentru cititoare, asa ca "hop si eu" ;)) m-am gandit sa public "leapsa".




 1. Ce varsta aveai cand ai inceput sa te machiezi?

Hmm...in clasa a 6-a mi-am cumparat primul rimel cu care ma dadeam aproape zilnic, si acum tin minte
 ca-l cumparasem de la un magazin din satul bunicii mele, scria pe el L'Orelay (probabil o imitatie de L'Oreal :)) ) si avea o culoare gen bleumarin, foarte frumoasa. Apoi, deja prin clasa a 7-a am trecut la rimel turcoaz, roz , negru, verde...toate culorile le aveam :D. Imi placea ca eram admirata pentru idei, iar in clasa a 10-a am urmat un curs de machiaj si dar pana in facultate nu prea m-am luat in serios, imi era suficient ca stiu sa ma machiez pe mine. Intr-o zi fratele meu mi-a dat un "wake-up call" ca as putea sa mai impartasesc si cu altii pasiunea mea si asa au luat nastere blogul meu, profilul de facebook &Co.

2. Cum ai devenit pasionata de make-up?

Intotdeauna mi-a placut sa ma aranjez sa ma machiez, sa incerc tot felul de combinatii simple, dar "ciudate".

3. Care sunt cateva din firmele tale preferate?

 Fiecare firma are cate ceva care-mi place, de exemplu, imi plac: rimelurile de la L'Oreal (Double Extension, Volume Shoking), fondurile de ten de la Revlon sau Oriflame, farduri de pleoape Urban Decay, Jade si asa mai departe.

4. Ce inseamna make-up-ul pentru tine?

Pai...o pasiune, un hobby cu care ma destind facand ceva care-mi place, dar care nu e obligatoriu. Imi da o stare de bine cand pot sa fac asta, iar daca sunt si multumita de rezultat, devin mai sigura pe mine :)

5. Daca ai putea sa porti doar 4 produse pe fata, care ar fi acestea?

Rimel (asta-i pe primul loc la mine), creion de ochi, pudra si blush.

6. Ce-ti place cel mai mult la make-up?

Imi place ca-ti poti schimba look-ul zilnic si indiferent ca ai o zi buna sau una mai putin buna, poti fi mereu stralucitoare :).

7. Care este parerea ta in legatura cu firmele low-end vs. cele high-end?

Nu doar firmele cu preturi mari au produse bune, exista si produse ieftine de care sunt foarte multumita. Pretul in cele mai multe cazuri este dat de numele firmei.

8. Ce sfat ai da unui incepator?

Sa se documenteze si sa tina cont de pasii pe care trebuie sa-i urmeze in realizarea unui machiaj.

9. Ce make-up trend n-ai reusit nicioada sa intelegi?

 Rujul acela alb cu reflexe de roz-mov pe care multe fete obisnuiau sa-l poarte intr-o vreme :)), am impresia ca da un aspect de om mort. As fi vrut sa gasesc o imagine sa va arat, dar cred ca stiti la ce ma refer :D


10. Ce crezi despre comunitatea de beauty de pe Youtube/Blogspot?

Hmmm...pai normal ca o ador...cand am nevoie de idei noi...youtube is the key, pacat ca nu am timp destul sa ma uit mai des ce mai e nou.

Dau mai departe cititoarelor mele, asta ca sa nu dau ocupatie cui nu trebuie ;))

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare