Good news :)

      Nu am mai postat de mult un machiaj si asta pentru ca am fost destul de ocupata cu o multime de lucruri. Am terminat cu sedintele foto pentru "Green Calendar 2011" (calendarul USAMV-ului pe anul 2011), am terminat cu asistarea la licee pentru predare (mai am de predat doar 3 ore semestrul viitor) . M-am mai eliberat cate putin, desi inca mai am multe de facut + proiecte la facultate si asa mai departe.
      Totusi am um motiv de bucurie pe care vreau sa vi-l impartasesc, am fost contactata de Studio Scala si incepand din ianuarie, februarie o sa incepem colaborarea. Eu voi fi make-up artistul lor (impreuna cu Carmen) pentru sedintele foto care ei le realizeaza in studio. Am fost azi pe acolo si am fost tare incantata de atmosfera. Fetele mi s-au parut foarte dragute si cred ca o sa-mi faca mare placere sa lucrez cu ele. Cred ca s-au bucurat si ele ca mi-au vazut entuziasmul :). si cu asta am incheiat cu activitatile...nu ma mai bag in nimic...ca sa imi ajunga timpul pentru machiaj si facultate.
  Pozele de mai jos sunt numai cateva din multele pe care le-am facut la sedintele foto pentru Green Calendar 2011 pe care am vrut sa le vedeti si voi. Sper sa va placa, mie mi-a placut ce a iesit :)










P.S.(1): Pozele au fost realizate de Recordmedia
 

P.S.(2): Tin sa ii multumesc Tamarei pentru propunere si pentru ca mi-a facut  legatura cu Studio Scala. Thanks! :)

Comentarii

  1. Am ramas profund uimita de p.s-ul tau. Recomandarea ti-am facut-o datorita faptului ca imi place ceea ce faci si ca cred ca ai talent. Mult succes in continuare si stii tu...curajul mereu in top!!!
    Felicitari pentru munca ta!
    p.s(3) imi doresc un machiaj by you:P:P (tamara)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles, cand vrei tu :). Multumesc de incurajati :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare