ELF Cream Eyeliner & ELF Mascara- Gama Studio


In postarea precedenta ati vazut ca scriam ca am folosit ELF cream eyeliner si rimel tot by ELF, din gama Studio. Pentru cei care nu stiu, de ceva vreme a aparut Gama Studio si la noi, adica gama profesionala de la ELF. Deocamdata astea sunt primele produse care le-am achizitionat din aceasta gama, dar sut convinsa ca vor fi si altele, deja am pus ochii pe cateva produse de acolo ;)). Pentru cele interesate, le gasiti aici .
Stiu ca s-a mai postat despre acest subiect, dar nu multa lume a auzit de aceasta gama si mai ales de tusul crema, care a devenit o moda printre cele pasionate de machiaj.
Ei bine saptamana asta mi-am achizitionat si eu tusul cu speranta ca este mai bun, mai rezistent si mai usor de follosit, ceea ce am si primit din punct de vedere calitativ. Mie una imi place ca rezista mai mult timp si se intinde mult mai usor indiferent pentru ce fard.
Avand in vedere ca unele dintre voi aveti probleme cu tusul fie legate de indemanare, deoarece cu tusul lichid puteti gresi mult mai repede, fie ca nu prinde destul de bine pe unele farduri (astea-s ultimele plangeri pe care le-am auzit legate de tusuri), cu siguranta il recomand pe acesta care are o putere de acoperire destul de mare si prinde pe orice fard.
Daca achizitionati tusul pe culoarea neagra primiti si o mini pensula cu care sa il aplicati, asta in cazul in care nu mai vreti sa dati banii pe alte pensule suplimentare.
Despre rimel nu pot spune prea multe, doar ca este destul de uscat si da un aspect natural genelor.




Am testat simplu pe ochi atat tusul cat si rimelul ca sa vedeti cum arata.




Comentarii

  1. Azi mi-am comandat tusul de ochi si pudra autobronzanta Sun kissed, am auzit pareri forte bune despre ele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...tusul imi place si mie foarte mult si imi primul rand pot sa il aplic mult mai usor decat cel lichid...poate pentru ca daca e lichid cand gresesti se intinde mai usor sau nu stiu, dar cert e ca eu ma descurc mult mai bine cu cel solid + ca e mai accentuat negrul. Pudra...nu stiu...nu am achizitionat-o inca, dar astept sa-mi impartasesti parerea ta, daca e buna, cum e nuanta...?! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare